boksen
vechtsport.jouwverzamelaar.nl

Menu

voorpagina

Gesponsorde koppelingen

Boksen

 • Boksen.nl
  De nederlandse boksbond (nbb) behartigt de belangen van de bokssport (olympisch boksen [amateurs] en professionals) in nederland. de nbb is de enige organisatie op het gebied van de bokssport die is erkend door het ministerie van vws en lid is van het noc
  http://www.boksen.nl/
 • Boksvereniging muscular arnhem

  http://www.muscular-arnhem.nl/
 • Booster bokshandschoenen
  Sepai Sports is dé vechtsport specialist met een breed assortiment aan o.a. boksmaterialen, sportkleding en sportvoeding. Bekijk nu online!
  https://www.sepai-sports.be/nl/uitrusting/handschoenen/bokshandschoenen/
 • Martin boks
  Martin boks - simon de waal
  http://www.martinboks.nl/
 • Strayshop bokszakken
  StrayShop B.V. is al ruim 6 jaar leverancier van trampolines, tafeltennistafels, voetbaltafels, tafelvoetbaltafels, massagestoelen, pooltafels, snooker, hometrainers, crosstrainers, loopbanden, voetbaldoelen, airhockey, skelters, bokszakken, scooters, dakkoffers, bankstellen, slaapbanken, bedbanken, zonnebanken, zonnehemels, zonnebanklampen, zwembaden, sauna’s. Zowel particuliere als zakelijke markt tav groothandel bedienen wij in kleine en grote getale en kunnen daardoor de particulier scherpe prijzen bieden icm de beste kwaliteit. StrayShop is gevestigd in Gendt (tussen Arnhem en Nijmegen) en beschikt daar over een showroom en een magazijn van 1500 m2. Daarnaast op het buitenterrein kunnen bijvoorbeeld de trampolines eens grondig worden uitgetest. Een team van deskundige medewerkers kan u informeren over alle producten die StrayShop verkoopt, bezorgd en zonodig installeerd ! Indien de goederen voorradig zijn, kunt U deze direct aanschaffen en indien mogelijk meenemen.
  http://www.strayshop.nl/fitnessapparatuur/bokszak.html

Gesponsorde koppelingen

Informatie over Boksen